Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydderkage med æbler, dadler & nødder

Krydderkage med æbler, dadler & nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederikke

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
3 æg
2.5 dl.mælk
300 g.hvedemel
1 posebrunt bagepulver
1 stort æble
100 g.saftige dadler uden sten
1 poseDr. Oetker Chokoladekage nøddeblanding
 
Opskrift:
Rør smør og sukker blødt. Pisk
æggene i et ad gangen. Si hvedemel og bagepulver i dejen og rør den sammen
med mælken. Rør til sidst æble i små tern, grofthakkede dadler og nødder i.
Kom dejen i en smurt sandkageform.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 - 1 1/4 time. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt.
Lad den køle helt af inden servering. Kagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9252 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu