| |
|
Oliventapanade
Oliventapanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | sorte olivven uden stem250 g. sorte olivven uden stem | 4 | | små ansjosfileter4 små ansjosfileter | 1 | spsk. | kapers1 spsk. kapers | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 0.5 | | soltørret tomat0.5 soltørret tomat | 1 | tsk. | frisk rosmarin1 tsk. frisk rosmarin | 1 | tsk. | revet citronskal1 tsk. revet citronskal | | | Olivenolie Olivenolie | | | |
| |
Blend alle ingredienserne, juster konsistensen med olivenolien. Smag til med salt og peber.
Tips:
Tapanaden kan holde i ca. 1 uge, i en lufttæt beholder i køleskabet.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13575 gange, og udskrevet 204 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Lena - 2016-06-24 10:48:22 En lækker cremet tapanade. Det spiller godt med kombinationen af ansjoser og soltørrede tomater.
|
|