Oliventapanade
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Blend alle ingredienserne, juster konsistensen med olivenolien. Smag til med salt og peber.
Tips: Tapanaden kan holde i ca. 1 uge, i en lufttæt beholder i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 15239 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2016-06-24 10:48:22 En lækker cremet tapanade. Det spiller godt med kombinationen af ansjoser og soltørrede tomater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne