Oliventapanade

Oliventapanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.sorte olivven uden stem
4 små ansjosfileter
1 spsk.kapers
1 fedhvidløg
0.5 soltørret tomat
1 tsk.frisk rosmarin
1 tsk.revet citronskal
 Olivenolie
 
Opskrift:
Blend alle ingredienserne, juster konsistensen med olivenolien. Smag til med salt og peber.

Tips:

Tapanaden kan holde i ca. 1 uge, i en lufttæt beholder i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 15001 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-24 10:48:22
En lækker cremet tapanade. Det spiller godt med kombinationen af ansjoser og soltørrede tomater.