smeltet smør eller margarine25 g. smeltet smør eller margarine
1
dl.
Cultura1 dl. Cultura
90
g.
fuldkornshvedemel90 g. fuldkornshvedemel
1
dl.
kokosmel1 dl. kokosmel
1
moset banan1 moset banan
50
g.
mørk chokolade (hakket mellemfint)50 g. mørk chokolade (hakket mellemfint)
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
1
tsk.
salt1 tsk. salt
550
g.
hvedemel550 g. hvedemel
Pensling: Pensling:
1
æg1 æg
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet. Smørret røres med Cultura og røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Sættes til hævning ca. 1 time. Dejen deles i 12 stykker og formes til boller. Efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg. Bagetid: ca. 25 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13020 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider