Svenske kötbullar

Svenske kötbullar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.oksesmåkød
250 g.flæskesmåkød
3 dl.apollinaris
1.5 dl.rasp
1 heltæg
1 tsk.salt
0.25 tsk.allehånde
75 g.margarine
1 hakket løg
5 dl.suppe
3-4 spsk.hvedemel
 
 
Opskrift:
Kødet males gennem kødmaskinen. Apollinaris og rasp hældes sammen og røres i farsen, der krydres og røres godt med ægget.

Hakket løg ristes gyldent i margarine og blandes i farsen, der skal være så fast, at den kan trilles i valnøddestore boller.

De brunes hurtigt og dækkes med bouillon eller fløde, hvori bollerne koges sagte 5 min.

Retten smages til, jævnes og farves evt. med kulør. Kartofler eller brød og salat serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 19800 gange,
og udskrevet 594 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-25 14:52:36
En god gammel traditionel svensk husmandskost.