Skær løgene i skiver og steg dem langsomt til de er bløde.
de må ikke brune.
peberfrugterne strimlet og steges med til de er bløde.
kom de ituskårne tomater, salt, peber og krydderurteri, læg låg på og kog det for svag varme i en times tid.
fordel peber/tomatmasse i 4 portionsskåle, og slå et æg ud på toppen af hver.
bag dem i en varm ovn, til hviden er stiv, men blommen er blød
5-7 minutter.
Tips:
piperade stammer fra baskerlandet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6988 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider