Piperade

Piperade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
3 store røde peberfrugter
500 g.tomater
500 g.løg
 salt
 peber
4 æg
 olivenolie
 timian
 merian
 
Opskrift:
Skær løgene i skiver og steg dem langsomt til de er bløde. de må ikke brune. peberfrugterne strimlet og steges med til de er bløde. kom de ituskårne tomater, salt, peber og krydderurteri, læg låg på og kog det for svag varme i en times tid. fordel peber/tomatmasse i 4 portionsskåle, og slå et æg ud på toppen af hver. bag dem i en varm ovn, til hviden er stiv, men blommen er blød 5-7 minutter.

Tips:

piperade stammer fra baskerlandet


karakterer:
Opskriften er vist 7504 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu