Artiskoksauce - Artiskok sauce

Artiskoksauce - Artiskok sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 artiskokker
 Saft af en ½ citron
1 kvistestragon
200 g.grøntsager
4 spsk.hvidvinseddike
 Peber
3 æggeblommer
 
Opskrift:
Skær toppen og stokken af. Bring artiskokkerne i kog i 1 l letsaltet vand tilsat citronsaften og estragonstilken. Kog dem møre ca. 20 min. Kom grøntsagerne og kog dem møre sammen med.

Tag artiskokkerne og grøntsagerne op og kog lagen ned til det halve, ca. 4 dl. Fjern skæg og blade fra artiskokbundene.

Kog eddike med groftmalede peberkorn ind til det halve. Si kornene fra og kom eddiken i en blender med æggeblommerne, tilsæt artiskokvandet, lidt efter lidt, grøntsagerne og artiskokbundene, mens blenderen kører, si saucen og varm den forsigtig op, må ikke koge.

Smag til med salt og peber og frisk estragon.





karakterer:
Opskriften er vist 6371 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu