Smelt smør over svag varme, tilsæt itubrækket chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Sluk og rør pulverkaffe i.
Hak nøddekerner ret fint, og bland dem med vanillesukker og mel.
Pisk æggene grundigt med sukker, og rør først melblandingen, og så chokoladeblandingen i.
Fyld dejen i en smurt mel, eller raspdrysset springform ca. 21 cm. i diameter, eller tærteform, og bag på næstnederste rille i ovnen i 40-45 minutter, ved 175 grader C.
Lad kagen stå lidt i formen, før den vendes ud til afkøling på en rist, og stænkes med likør, mens den endnu er varm.
Lad blød nougat ligge i køleskab et par timer, så den er godt kold.
Smelt itubrækket hvid chokolade sammen med olie over svag varme, og tag kasserollen af varmen, så snart chokoladen er smeltet.
Bred chokoladen på kagen, og drys reven eller hakket nougat over.