Læg valnødder og rosiner i en fl. Eller et glas. Hæld snapsen over og lad det trække indtil valnødderne begynder at smage igennem ( ca. 8-14 dage ).
Så fjernes valnødderne. Lad rosinerne blive i snapsen til den er tilpas sød og rund i smagen. .
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 21926 gange, og udskrevet 402 gange.
Kommentarer
John - 2018-10-14 12:54:58 Prøv med lyse rosiner!
Kan varmt anbefales.
Torben Axelsen - 2015-12-09 16:45:59 Har nu prøvet det flere gange i år og den er bedre end med de grønne først på sommeren, så jeg kan kun anbefale andre at lave denne her.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider