Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Valnøddesnaps af valnøddekerner

Valnøddesnaps af valnøddekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 håndfuld valnøddekerner
1 håndfuld mørke rosiner
1 fl.Brøndum snaps
 
Opskrift:
Læg valnødder og rosiner i en fl. Eller et glas. Hæld snapsen over og lad det trække indtil valnødderne begynder at smage igennem ( ca. 8-14 dage ).

Så fjernes valnødderne. Lad rosinerne blive i snapsen til den er tilpas sød og rund i smagen. .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19841 gange,
og udskrevet 365 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2018-10-14 12:54:58
Prøv med lyse rosiner! Kan varmt anbefales.

Torben Axelsen  -  2015-12-09 16:45:59
Har nu prøvet det flere gange i år og den er bedre end med de grønne først på sommeren, så jeg kan kun anbefale andre at lave denne her.