Portulakstilke, sødtsyltede

Portulakstilke, sødtsyltede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Portulak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.tykke portulakstilke (500 g rensede)
 
 Syltelage:
2.5 dl.vand
2.5 dl.eddike
500 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm. Vand, eddike og sukker røres sammen og bringes i kog. Stilkene hældes i og koges 3-5 min. vaniljesukker og Atamon tilsættes. Fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. Lagen kan også krydres med revet citronskal, hele nelliker og et stykke hel kanel.





karakterer:
Opskriften er vist 11547 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu