Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portulakstilke, sødtsyltede

Portulakstilke, sødtsyltede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Portulak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.tykke portulakstilke (500 g rensede)
 
 Syltelage:
1/4 l.vand
1/4 l.eddike
500 g.sukker
1 tsk.Vanila
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm. Vand, eddike og sukker røres sammen og bringes i kog. Stilkene hældes i og koges 3-5 min. Vanila og Atamon tilsættes. Fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. Lagen kan også krydres med revet citronskal, hele nelliker og et stykke hel kanel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9730 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu