Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursyltede portulakstilke

Sursyltede portulakstilke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Portulak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.tykke, saftige portulakstilke (500 g rensede)
 
 Saltlage:
1 l.vand
125 g.salt
 
 Syltelage:
3/4 l.eddike
125 g.skoldede, pillede perleløg
2 laurbærblade
1 bundtfrisk dild
200 g.sukker
 tsk.konserveringsmiddel
 


Opskrift:

De friske blade på portulakstilkene kan stuves sammen med spinat. De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm, og lægges i saltlage. Stilles køligt i 1 døgn. Eddike, løg, laurbærblade, fintklippet dild og sukker koges 5-10 min. De afdryppede stilke lægges i og gives et opkog. Konserveringsmiddel tilsættes. Hældes op og bindes til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8290 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu