Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sursyltede portulakstilke

Sursyltede portulakstilke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Portulak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.tykke, saftige portulakstilke (500 g rensede)
 
 Saltlage:
1 l.vand
125 g.salt
 
 Syltelage:
3/4 l.eddike
125 g.skoldede, pillede perleløg
2 laurbærblade
1 bundtfrisk dild
200 g.sukker
 tsk.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
De friske blade på portulakstilkene kan stuves sammen med spinat. De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm, og lægges i saltlage. Stilles køligt i 1 døgn. Eddike, løg, laurbærblade, fintklippet dild og sukker koges 5-10 min. De afdryppede stilke lægges i og gives et opkog. Konserveringsmiddel tilsættes. Hældes op og bindes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8900 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu