Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk Bondesuppe

Fransk Bondesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mosegaard Skovbrug

Indsendt :



Ingredienser:
 Rester af f.eks. dyreryg - Vi er jo midt i bukkejagten) - (ben med lidt kød) eller okseben (oksebov med kødrester)
2-4 store gulerødder
2-4 stilkeblegselleri
500 g.kartofler ( gerne gamle eller bage )
100 g.frosne ærter
 Rester - f.eks. kogt Broccoli eller Blomkål - ca. 100 - 200 gr.
1 stort løg
4-6 fedhvidløg (kan evt. udelades)
2 boulliontern - grøntsag
 
Opskrift:
Løg i små tern steges så de er klare - må ikke tage farve.
Gulerødder tilsættes ( små skiver )
Blegselleri skæres i skiver - 3 - 4 mm og tilsættes - evt. bruges top - lad grøntsagerne stege svagt i ca. 10 min.
Der tilsættes herfeter vand og boullion - ca. 1 ltr.
Kartofler - rensede og skåret i tern tilsættes sammen med øvrige grøntsager
Rester af kød ( f.eks. dyreryg eller bov ) tilsættes og suppen koges ca. 2 timer ved meget svag varme - men skal lige holdes i kog.
Suppen smages til med salt - peber og evt. timian

Tips:

Serveres med ristet rugbrød med porre 1 porre koges - blendes og røres med lige dele blå skimmelost og lidt fløde. Rugbrød skæres i små trekanter og varmes i ovnen til ostemassen begynder at tage farve - serveres varmt.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12712 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu