Cioppino

Cioppino, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
2-3 kg.levende krabber 2 stk.
0.6 dl.olivenolie
0.25 løg i tern
2 fedhvidløg knust
 krebsefedtet (det bløde inden i krabben) lagt til side
1 dl.tør hvidvin
1 store tomater hakkede (eller en dåse hakkede tomater med saft
2.5 dl.fiskefond
0.25 tsk.knust tørret rød peber
8 blåmuslinger
8 store rejer pillede og tarme fjernet
8 muslinger
0.6 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Dræb krabberne ved at stikke en kniv ind i hovedet bag øjnene. Knus krabberne og lad ben og krop være intakt. Fjern det bløde inden i krabben og læg det til side.

I en stor gryde (4-5 liter) opvarmes olien. Svits de hakkede løg og hvidløg, til de er klare, under stadig omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt krabbefedt og lad det simre i 1 minut. Tilsæt hvidvin og kog det lidt ind i ca. 2 minutter, tilsæt tomater og noget af suppen, rød peber og knuste krabber. Lad det simre 8 minutter under låg.

Tilsæt blåmuslinger og rejer, der koger med i 2 minutter. Tilsæt muslinger der koger med i 2 minutter. Rør persillen i. Fordel cioppinoen i 2 store skåle og server.





karakterer:
Opskriften er vist 11688 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu