Lammefilet indbagt i fars og grønsager

Lammefilet indbagt i fars og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lammefilet
 salt
 
 Fars:
200 g.hakket lammekød
0.5 sammenpiskede æg
 salt
 hvid peber
 
 Garniture:
0.5 skivekålroe i små tern
0.25 squash i små tern
0.5 gulerod i små tern
0.5 rød peberfrugt i små tern
2 spsk.asparges i små tern
 
 Rødvinssauce:
2 dl.rødvin
50 g.finthakket skalotteløg
 brun sky
50 g.smør
 
Opskrift:
Fileterne brunes, afkøles. Fileterne smøres med lammefarsen. Grøntsagerne blancheres og afkøles i koldt vand. Anbring fileterne på en smurt plade, grøntiblandingen trykkes ned i farsen, steges i ovnen ved 150 grader i ca.15 minutter. Skalotteløgene svitses i lidt smør, nedkoges med rødvinen tilsættes brun sky samt stegeskyen fra retten, koges til passende konsistens, sigtes og piskes op med blødt smør. Serveres med kogte smørsauterede asparges og friterede kartofler, samt rødvinssaucen





karakterer:
Opskriften er vist 8531 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu