Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og rør dejen godt ind imellem. Bland mel bagepulver, cacao og vanillesukker sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille SMURT bradepande (25X30cm), og bag kagen neders i ovnen.
Bagetid: Ca 60 min ved 170 grader
Tips:
Kagen kan lægges sammen med smørcreme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5158 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider