stor håndfuld babyspinat1 stor håndfuld babyspinat
1
bæger
salattern 3%1 bæger salattern 3%
frisk mynte frisk mynte
Tilbehør: Tilbehør:
250
g.
Naanbrød250 g. Naanbrød
Opskrift:
Kom kylling og tandoori i en pose, luk og ryst godt så krydderiet fordeles på kødet.
Steg fileterne 5-6 minutter på hver side ved middelvarme i Becel flydende.
Blend Becel Madlavning 7% og mynteblade til en grøn creme.
Brug en stavblender eller hak myntebladene meget fint og rør dem sammen med fløden.
Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ost.
Drys godt med mynte og derover med dressing og lunt Naanbrød
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6727 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider