Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med tandooristegt kylling, vandmelon og myntecreme

Salat med tandooristegt kylling, vandmelon og myntecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
1 spsk.tandoori krydderiblanding
 Becel Flydende
 
1 dl.Becel madlavning 7%
0.5 dl.mynteblade
 citronsaft
 salt
 peber
 
300 g.vandmelon
1 rødløg i tynde skiver
1 stor håndfuld babyspinat
1 bægersalattern 3%
 frisk mynte
 
 Tilbehør:
250 g.Naanbrød
 


Opskrift:

Kom kylling og tandoori i en pose, luk og ryst godt så krydderiet fordeles på kødet. Steg fileterne 5-6 minutter på hver side ved middelvarme i Becel flydende.

Blend Becel Madlavning 7% og mynteblade til en grøn creme. Brug en stavblender eller hak myntebladene meget fint og rør dem sammen med fløden. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Skær kyllingefileterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ost. Drys godt med mynte og derover med dressing og lunt Naanbrød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6397 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu