Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kold Gazpacho med hakkede grønsager, hvidløgscroutoner og hummerhaler

Kold Gazpacho med hakkede grønsager, hvidløgscroutoner og hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakkede flåede tomater
3 røde peberfrugter
1 agurk
2 spsk.sherryvineddike eller rødvinseddike
0.5 spsk.Becel flydende med olivenolie
 salt
 peber
 
3 skiverdaggammelt brød
1 fedhvidløg
0.25 dl.Becel flydende
300 g.hummerhaler eller krebsehaler
 
Opskrift:
Gem 0.5 rød peberfrugt og 0.5 skrællet agurk til pynt.

Kom resten af peberfrugterne og agurk skåret i mindre stykker i en blender sammen med tomat, vineddike og Becel flydende med olivenolie. Findel grønsagerne og smag suppen til med salt og peber. Sæt det i køleskabet indtil servering.

Skær peberfrugt samt agurk i meget små tern.

Skær skorpen af brødet og skær det i tern. Rist brødternene på en pande i Becel flydende sammen med knust hvidløg, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af.

Bland hummerhalerne med agurk og peberfrugt og krydr med salt og peber. Fordel suppen i 6 dybe tallerkner/glas og drys med croutoner, grønsager og hummerhaler.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6186 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu