Rør alle ingredienser til kagen sammen med håndmixer.
Klip en cirkel af bagepapir og læg i bunden af en springform. Hæld dejen i og bag ved 180 nederst i ovnen, 20- 30 minutter, alt efter hvor tyk kagen er.
Lad kagen køle af, og tag den ud af springformen.
Hæld alle ingredienser til cremen op i en skål, og pisk kraftigt med håndmixer i et par minutter.
Flæk den afkølede kage, og læg et godt lag creme mellem de to dele. Brug resten af cremen på toppen som glasur
Tips:
Kan man ikke lide bailey, kan den erstattes af stærk kaffe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11379 gange, og udskrevet 170 gange.
Kommentarer
mona - 2011-04-11 14:52:21 Simpelthen en skøn kage!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider