Hak lever og spæk i kødhakker.
Opløs bouillonterningerne i vandet.
Bland løg, hvidløg, ansjoser, krydderier, salt, mælk, æg, mel og bouillon og purér det med stavblender.
Bland alle ingredienserne, inklusiv svinekød, i en stor skål, og blend grundigt med stavblender.
Fyld massen i 12 aluforme og bag i vandbad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter
Tips:
Den er SÅ god!
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6918 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider