Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede Amerikanske spareribs

Grillede Amerikanske spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Grillede Amerikanske spareribs, billede 4 Grillede Amerikanske spareribs, billede 1 Grillede Amerikanske spareribs, billede 2 Grillede Amerikanske spareribs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
24 stk.spareribs
 
 Marinade:
2 dl.tomatketchup
1 dl.rødvinseddike
1 dl.soja
2 spsk.Dijon sennep
½ dl.akacie honning
2 fedknust hvidløg
1-2 spsk.friske timianblade
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.Worcestersauce
 et par stænk Tabasco efter smag
 


Tilbehør:
Grøn salat og groft rugbrød.
Opskrift:

Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.

Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering.

Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden.

Tips:

Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (65 stemmer)

Opskriften er vist 221693 gange,
og udskrevet 6406 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jan  -  2017-06-12 11:20:35
Jeg læste lige indtil der stod, at de skulle koges... Det er en dødssynd :-)


Flemming  -  2014-09-16 16:34:41
Det er IKKE spareribs, men revelsben. "Rigtige" spareribs er flade ribben. Begge dele smager fantastisk, men jeg forstår ikke hvorfor revelsben lige pludselig skal kaldes for spareribs her i lille DK.


Sanne Salemonsen  -  2013-06-03 17:39:27
Det er europæiske sparibs, ikke amerikanske. De amerikanske spareribs er kamben, ligesom dem man får på bones.. :D


kasper sørensen  -  2012-03-14 10:59:45
super god opskrift


Jens  -  2012-01-13 21:51:40
Er det ikke det man kalder (danske) revelsben? Jeg har aldrig set denne type i Amerika? Spareribs plejer vist at være en helt side ribben uden slaget.


Lisa P.  -  2010-07-22 18:13:43
Fantastisk marinade - helt vildt lækker. Koger altid benene først med masser af gulerødder, selleri, løg, porrer, hel sort peber, laurbærblade og salt. Ligesom til en suppe. Suppen koger jeg ned til en fond og fryser i portioner, benene kommer også i fryseren i poser. Så skal de bare tø op og marinaden kyles i.


pjuske   -  2009-06-01 01:45:20
worcestersauce og engelsk sauce kan slet ikke samlignes. Det fås i de fleste større supermarkeder.


Christian  -  2009-03-10 17:09:09
worchester sauce er ENGELSK SOVS? nej det er ikke ,det er ikke det sammen.


Sabine  -  2008-07-18 20:51:38
SUPER lækker - De bedste jeg endnu har smagt (og så ved man hvad der er i!) Køber aldrig mere de færdigt lavede!!!!


Peter Braun  -  2008-06-16 19:02:31
Grill-tiden er ret fleksibel - i det mindste ved stegning ved indirekte varme i en kuglegrill. Har selv ladet dem stege i en god time, men det er meget fleksibelt idet denne stegeform ikke brænder dem af ... Hvis man ikke lige gider det med at koge benene først så er microovn helt fint, blot skal man ikke putte mere end 5-6 stk i ad gangen. Giv dem 7-8 minutter ved 'fuld skrald' i en 1200 W micro - det virker perfekt (også for dem der ønsker mindre fedt som så i øvrigt er 'sprødt'.


Mie  -  2008-06-16 00:51:51
Kød der er marineret inden det skal grilles, bliver næsten altid branket (kan også ses på billedet). Hvis man griller benene ved indirekte varme og i lidt længere tid, bliver benene ikke sorte, men dejligt møre og lækre


Jette  -  2008-06-06 13:32:35
Ca. hvor længe skal de grilles?


Ninna i Amerika  -  2008-02-09 21:00:58
worchester sauce er ENGELSK SOVS


Gitte  -  2007-08-04 13:28:42
Vi elsker alle spareribs, men hvad er Worcestersauce og hvor købes det... :-)


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Ikke nødvendigt at pensle til at starte med, man lægger blot benene i en frysepose og hælder marinaden over, og så vender man posen ind i mellem.


Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Der er riiiigeligt med marinade - men god smag.


sonny  -  0000-00-00 00:00:00
den helt rigtige amerikanske smag !


Hans  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og god


Jacob H  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk marinade MMMMums!!!