Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgskartofler

Hvidløgskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 kg.kartofler, vasket og skåret i både
6 fedhvidløg, hakket
2 spsk.olivenolie
2 kvisterosmarin
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 220°.

Blancher kartoffelbådene 2 min. i kogende vand, evt. ad flere omgange. Lad dem dryppe lidt af og fordel dem i en bradepande. Kom hvidløg i et stålbæger (dl-mål) og hæld olien over. Varm det forsigtigt op på en lun kogeplade ca. 5 min. Bland med kartofler og rosmarinnåle.

Steg kartoflerne i ovnen til de er møre og har fået lidt farve ca. ½ time.

Tips:

Server dem til alle typer stegt kød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27123 gange,
og udskrevet 375 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu