Flødeskum el. creme fraiche Flødeskum el. creme fraiche
Opskrift:
Skær margarinen i mindre stykker og tilsæt mel og sukker. Ælt smulderdejen med fingrene i en skål. Dejen skal ikke hænge sammen, da den skal smuldres ud over æblerne. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både. Kom dem i et ovnfast fad. Drys med lidt kanel og fordel smulderdejen med fingrene i et jævnet lag hen over æblerne. Bag kagen ved ca. 180 - 200 grader i ca. 20 - 3 min. Kagen kan sagtens laves i forvejen og fryses. Lun dem i ovnen inden servering, men server den ikke for varm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13230 gange, og udskrevet 162 gange.
Kommentarer
C - 2011-08-01 14:10:38 Virkelig god æblekage! Den lever op til sit navn, men der kunne nu godt have været lidt mere sødt i, så som vanilie.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider