Æbleboller
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Nanna Indsendt : |
|
|
Lun kærnemælken til den er håndvarm og hæld den i en stor skål.
Smuldr og opløs gæren i mælken. Tilsær rapsolie, sukker, kanel og det revne æble. Pisk ægget sammen og hæld halvdelen i skålen. Tilsæt grahamsmel og rør. tilsæt hvedemel eller speltmel lidt efter lidt og ælt godt. Læg film over dejen og lad den hæve i 15 min. Sæt bollerne på bagepladen, læg film over og lad dem hæve i 10 min. Pensl bollerne med resten af ægget og drys med perlesukker. Bages i 15 min. ved 200 grader. Tips: Boller er rigtig dejlig søde på grund af æblet! |
|
Opskriften er vist 9155 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lizette - 2013-04-17 21:25:54 Hvor meget Olie????? Nanna - 2009-05-16 17:18:44 En rettelse: Der skal stå: "Tilsæt rapsolie..." i steded for "tilsær" Og under tips skal der stå: "Bollerne" og ikke "Boller" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne