Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrydjævle

Karrydjævle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
 lammekød
 hvidkål
 skalotteløg
 hvidløg
 ingefær
 gul ingefær
 blå ingefær
 frisk rød og grøn chili
 kartofler
 gulerødder
 tørret chilipulver
 kasavanød
 sukker
 salt
 eddike
 olie
 vand


Opskrift:

Lammekødet skæres i tern. Hvidkål snittes, ikke for småt. Gulerødder og kartofler skæres i tern. Skalotteløg, hvidløg, ingefær, gul ingefær, blå ingefær snittes og kommes i morteren sammen med kasavanød og stødes sammen.

En gryde varmes med lidt olie og de sammenstødte ingredienser brunes let. Kom lammekødet i og brun det. Kom hvidkål, kartofler og gulerødder i og lad det stege let. Tilsæt vand og et par spsk eddike. Kom de friske chili i og lidt chilipulver sammen med lidt sukekr og salt.

Læg låg på og lad det koge indtil kødet er mørt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13894 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pippi  -  2009-11-13 10:04:53
Helt enig med Tine - og synes ikke, jeg er en uerfaren kok :-) Og hvornår har jeg lige sidst set "blå ingefær"????? Det må være en ommer!!!!!


Tine  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm... hvordan skal en uerfaren "kok" lave denne ret når der ikke står hvor meget der skal i af hver ingrediens????