Pisk tempereret smør og sukker luftigt, og tilsæt de to slags grofthakket chokolade og grofthakket pecannødder.
Sæt kugler af dejen på størrelse med en valnød på bageplader med bagepapir, og tryk dem en smule flade med to våde fingre.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 14-20 minutter alm. ovn, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist efter bagningen, til de ikke er bløde mere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 27709 gange, og udskrevet 227 gange.
Energi:
KJ total 13216 (3146 kcal)
KJ pr. stk. 1101 (262 kcal)
Vægt ialt 659 gram
Vægt pr. stk. 54 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2003 KJ (477 kcal) Protein 5.5 gram Fedt 29.4 gram Kulhydrat 49.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Danni3600 - 2012-12-11 08:54:37 De bedste og nemmeste kager længe. Faldt i god jord blandt vennerne.
majken - 2009-07-05 12:12:36 er äg, natron, mel og salt så bare til pynt?
- 2009-05-03 15:14:29 Med antal menes - til 4 personer.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider