pisk smør, sukker og æggeblommer godt sammen. Rør mel og bagepulver i, og saml dejen med hænderne. Tryk den ud i en lille bradepande ca. 25x35 cm. beklædt med bagepapir.
Fordel hindbær-marmeladen oven på.
pisk æggehviderne halvstive. kom sukkeret i, og pisk dem helt stive. Vend kokosmel og kakao i. Bred marengsen ud over kagen.
bag den på midterste ovnrille ved 160 grader i ca. 45 min. Lad den blive kold i bradepanden, gerne til næste dag.
Skæres i firkanter.
Tips:
til en bradepande dobbelt portion. velbekomme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16531 gange, og udskrevet 309 gange.
Kommentarer
Marianne - 2020-05-17 18:01:57 Bagetid passer ikke. Tog dobbelt så lang tid.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider