Flødeskum eller vanilleis Flødeskum eller vanilleis
Opskrift:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Skær blad og fod af hver rabarberstilk.
Skyl rabarberstilkene.
Skær dem i små stykker.
Hvis du bruger æbler, så skræl dem – fjern kernehuset og skær dem i små stykker.
Kom frugtstykkerne i et ovnfast fad (gerne en tærteform)
Bland sukker og kartoffelmel i en kop.
Drys det over frugten.
Kom mel, havregryn og sukker i en skål.
Skær smørret i små stykker og bland dem i.
Findel fedtstoffet i blandingen med fingrene, så det ligner rasp eller reven ost.
Kom smuldredejen over frugten.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader, i en halv time.
Afkøl og server med is eller flødeskum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5521 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider