Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Okra med majs

Okra med majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.okra fra dåse
320 g.majs fra dåse
 
 Sauce:
3 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
4 dl.bouillon
1.25 dl.mælk
 salt
 peber
 reven muskatnød
0.5 citron saften heraf
 
 Desuden
50 g.reven emmentalerost
 
Opskrift:
Lad okra og majs dryppe af. Smelt smørret og bag det af med mel, bouillon og mælk. Kog saucen godt igennem. Smag til med salt, peber, muskat og citronsaft.

Bland okra og majs i et smurt fad. Hæld saucen over og strø osten på.

Bag retten i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C.

Server den straks som forret eller frokostret.

Spis lune flute eller friskbagt bondebrød til.

Tips:

Til middag bliver retten lidt fyldigere, hvis man kommer 200 g. strimlet kogt skinke i.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2742 gange,
og udskrevet 53 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu