hvedemel el. glutenfri mel15 g. hvedemel el. glutenfri mel
1
tsk.
salt1 tsk. salt
1.5
del
mælk1.5 del mælk
1
æd1 æd
Smør til stegning Smør til stegning
Fyld: Fyld:
4
æg4 æg
150
g.
kogt skinke i strimler150 g. kogt skinke i strimler
100
g.
revet ost100 g. revet ost
4
tomater i skiver4 tomater i skiver
1
hovedsalat1 hovedsalat
2
tsk.
dijonsennep el. anden2 tsk. dijonsennep el. anden
2
tsk.
citron2 tsk. citron
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
dl.
klippet purløg1 dl. klippet purløg
Opskrift:
Bland hvedemel, mel og salt og pisk først mælk og så ægget i. Bag tynde pandekager i lidt smør på en stor stegepande over stærk varme, til de er lysebrune. Læg pandekagerne på en bageplade og høld et sammenpisket æg ud på hver.
Fordel skinke, ost og tomatskiver på pandekagerne og fold siderne ind over, så de danner en firkant.
Bag pandekagerne ved 200 grader i 7-8 min. Vend salaten i dijonsennep rørt med citron og olie.
Server galetterne med salaten og purløg.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6989 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider