Marinerede tomatsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Malte Jørgensen Indsendt : Red: |
|
|
Det hele til lagen røres sammen i en skål.
Kom mellem 300-450 g. marinerede sildestykker i lagen og lad det gerne stå et døgn i køleskabet. Du kan godt bruge hvide sild i glas, som du hælder al lagen fra. |
|
Opskriften er vist 22123 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-03-20 20:38:11 Jeg ville skære i ringe, eller halve ringe Connie Vinjegaard - 2021-03-09 16:32:28 Skal løg skæres i tern eller ringe? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne