Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brødæggekage med bacon

Brødæggekage med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :





Ingredienser:
4 skivertørt toast
4 dl.mælk
100 g.bacontern
8 spsk.hakkede løg
4 æg
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær brødet i tern. Rist brødtern og løgtern i lidt smør på en pande.
Pisk æg, mælk, mel, salt og peber sammen til en jævn dej.
Hæld dejen over de stegte brødtern og løg og bag til bunden af brødæggekagen er lysebrun.
Læg låg over og vend rundt, så æggekagen ligger på låget. Skub æggekagen over på stegepanden og steg den anden side lysebrun.

Tips:

Serveres evt. med ketchup og purløg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16123 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-04-20 14:48:57
hvor er baconen blevet af


Katrine  -  2012-01-28 17:38:35
Hvor blev der af de bacontern, som ifølge ingrediens-listen skulle bruges?


Dennis  -  2012-01-19 17:49:10
Prøves iaften :) lyder super!


Finn  -  2011-11-03 12:12:51
OK-OK-OK som i min barndom.


  -  2011-07-09 11:46:23
Vær opmærksom på, at den skal bages ved ret svag varme, ellers brænder den på! Det der cirkusnummer med at vende den på et låg vil jeg fraråde. Den smager udmærket uden det. Smager godt og jeg kan anbefale den.