Kyllingeleverpostej med grøn peber

Kyllingeleverpostej med grøn peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.svinesmåkød
150 g.fersk spæk
300 g.kyllingelever (frossen, optøet)
2 chalotteløg
1 æg
2 tsk.reven skal af 1 usprøjtet citron
2 tsk.hakket persille
 salt
1 spsk.Madagaskarpeber
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hak svinekød og spæk to gange gennem kødmaskinen.
Fjern årestammer og evt. galdeaftegninger på kyllingeleverne. Hak lever og de pillede chalotteløg én gang gennem kødmaskinen.
Bland æg, reven citronskal og persille med det hakkede kød og krydr med salt.
Hak madagaskarpeberkornene groft og rør dem i farsen samen med fløden.

Sæt ovnen på 180 grader. Sæt en lille bradepande med vand på nederste rille.
Fyld farsen i en velsmurt postejform og bag den i vandbad i ovnen ca. 1½ time. Vandet må kun gå 2/3 op ad formen. Stik i postejen. Knivspidsen skal komme tør op.

Servér kyllingeleverpostejen lun eller kold.

Tips:

Flutes og cornichons, en blandet grøn salat eller grøntsager, smørdampede eller champignon á la grecque kan serveres til. Kan fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 13260 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu