Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingeleverpostej med grøn peber

Kyllingeleverpostej med grøn peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.svinesmåkød
150 g.fersk spæk
300 g.kyllingelever (frossen, optøet)
2 chalotteløg
1 æg
2 tsk.reven skal af 1 usprøjtet citron
2 tsk.hakket persille
 salt
1 spsk.madagascarpeberkorn
 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Hak svinekød og spæk to gange gennem kødmaskinen. Fjern årestammer og evt. galdeaftegninger på kyllingeleverne. Hak lever og de pillede chalotteløg én gang gennem kødmaskinen. Bland æg, reven citronskal og persille med det hakkede kød og krydr med salt. Hak madagascarpeberkornene groft og rør dem i farsen samen med fløden. Sæt ovnen på 180 grader. Sæt en lille bradepande med vand på nederste rille. Fyld farsen i en velsmurt postejform og bag den i vandbad i ovnen ca 1½ time. Vandet må kun gå 2/3 op ad formen. Stik i postejen. Knivspidsen skal komme tør op. Servér kyllingeleverpostejen lun eller kold.

Tips:

Flûtes og cornichons, en blandet grøn salat eller grøntsager, smørdampede eller champignon á la grecque kan serveres til. Kan fryses.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10320 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu