havregryn eller valset spelt2.5 dl. havregryn eller valset spelt
25
g.
mandelflager og/eller hasselnøddeflager25 g. mandelflager og/eller hasselnøddeflager
0.5
vanillestang0.5 vanillestang
50
g.
rørsukker50 g. rørsukker
0.25
dl.
Becel flydende0.25 dl. Becel flydende
1000
g.
græsk yoghurt1000 g. græsk yoghurt
3
kiwifrugter3 kiwifrugter
0.5
mangofrugt0.5 mangofrugt
Opskrift:
Bland havregryn, mandelflager og vanillekorn.
Smelt sukkeret på en pande, tilsæt Becel flydende og lad det bruse op.
Vend havreblandingen i det smeltede sukker og læg det til afkøling på en bradepande.
Opbevar musliblandingen i et glas med tætsluttende låg.
Fordel yoghurten i 8 portionsglas.
Skær den skrællede frugt i skiver og fordel den i glassene.
Drys med musliknas og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7602 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider