Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Skæres i 2-3 cm længder og koges ca. 4 -5 min i letsaltet vand, der lige dækker.
Aspargesskrællerne koges også i letsaltet vand i en anden gryde.
Sauce:
Lav en sauce af margarine, mel og kogevandet fra aspargesene og væden fra skrællerne,vend aspargesene forsigt i og smagen justeres med salt og peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 27016 gange, og udskrevet 298 gange.
Energi:
KJ total 5116 (1218 kcal)
KJ pr. Pers. 1279 (304 kcal)
Vægt ialt 1718 gram
Vægt pr. Pers. 429 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 297 KJ (70 kcal) Protein 1.7 gram Fedt 5.9 gram Kulhydrat 3.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider