Ovnen sættes på 175 grader.
Del æggene i hvider og blommer.
Pisk æggeblommer og sirup, så det bliver en lys, luftig masse.
Rør kakao, hvedemel og bagepulver i, og bland dem godt.
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt flormelis og pisk yderligere 1-2 minutter.
Bland de piskede æggehvider i den luftige masse.
Hæld massen i en rund form på ca. 2 liter (ca. 23 cm. i diameter).
Bag midt i ovnen i ca. 45 minutter.
Ca. 12 stykker kage
Kilojoule i hele retten: 6741. Kcal pr. person: 133.
Energifordeling: Protein 10%, fedt 19% og kulhydrat 71%.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7843 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider