Kyllingeleverpostej med tomatpasta og cayenne

Kyllingeleverpostej med tomatpasta og cayenne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.Kyllingelever
1/2 l.fløde
2 spsk.Tomatpure.
1 knsp.cayennepeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingelever blendes med salt og peber der tilsættes Tomatpure, cayennepeber og fløde. Hældes i små forme og bages i vandbad ca. 18 min ved 165 grader. Kan anrettes varm på tallerkener med salat og brødcrutonner (brødterninger ristet gyldne i smør).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 12085 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu