Aiola
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Knus hvidløg med 1 tsk salt i en morter. Læg æggeblomme og sennep i en skål og pisk det.
Tilsæt olivenolie, dråbe for dråbe. Når du har tilsat en fjerdedel af olien, kan du tilsætte i større mængder af gangen. Når al olie er tilsat, tilsættes hvidløg, citron, basilikum, nødder og dild. Til sidst smages til med salt, friskkværnet peber, citronsaft og hvidløg. Tips: Der kan tilsættes andre aromaer end de nævnte. |
|
|
Opskriften er vist 19588 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-05 11:43:13 Bjarne: Hvorfor? Bjarne - 2009-07-06 18:28:06 ....er godt en halv liter olie (2 x 280 ml) som opskriften skriver ikke lige i overkanten? Forslag: skriv 28 ml ekstra jomfru olivenolie og 28 ml olivenolie - eller bare godt en kvart deciliter ekstra jomfru olivenolie + godt en kvart deciliter olivenolie? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne