Rosmarin kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : plet Indsendt : |
|
|
Kom kartofler og gulerødder i tynde skiver i et fad. Vend det hele i olivenolie og rosmarin.
Drys med salt og peber. Kommes i en forvarmet ovn ved 180 grader ca 40 min. Vendes efter 20 min hvor oliven tilsættes. Tips: Kan man ikke lide oliven kan disse undlades. |
|
Opskriften er vist 14092 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne