Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















kyllingeleverpostej 02

kyllingeleverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kyllingelever
500 g.røget bacon
1 æg
1 løg af passende størrelse
2 ansjoser
2 dl.mælk
1 dl.vindruekerneolie
1-2 dl.rasp
1 tsk.salt
 Peber
 
 


Opskrift:

Lever, løg og bacon hakkes sammen. Gerne i foodprocessor - det giver en passende blanding af groft - og finthakket. Æg, mælk, olie, salt og peber røres i. For at give dejen lidt fasthed tilsættes rasp. Dejen hældes i smurte forme, pyntes med baconskiver og bages i en 175 grader varm ovn i en time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 27475 gange,
og udskrevet 681 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vibeke gaarde  -  2017-02-05 07:30:10
Ansjoserne skal de være friske eller kan jeg bruge dem fra dåse?


piaelia  -  2014-02-12 16:04:47
fantastisk god leverpostej .


Katrine Lehd  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg glemte at nævne at jeg kun brugte ca. 100 gr backbacon Fedtfattig) bacon til 300 gr kyllingelever, kom lidt cognac


katrine lehd  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt og nemt at lave, jeg brugte 4-5 ansjoser i stedet for 2


Lene, Brisbane, Australien  -  0000-00-00 00:00:00
I brugte denne opskrift på leverpostej for vores påskefrokost.... All synes den var fantastisk, intil Australierne fandt ud af, at den var lavet a lever! Jeg vil bruge den igen!