Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Herman start

Herman start, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Det kommer

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Milo

Indsendt :



Ingredienser:
 Herman
 
Opskrift:
Kagen Herman
Herman på ____ genrations
Herman er en venskabskage

Han er en naturligt gærende kage og derfor er det
vigtigt at Herman IKKE står i køleskabet. Han skal stå ude på bordet uden låg evt. med et viskestykke over.
Han skal stå lyst og lunt og når du rører i ham, skal du huske at skrabe kanterne.

Advarsel: Hvis Herman ikke bobler, er han død!
Det er strengt forbudt at give Herman et nyt navn!

Dag 1 Du får Herman

Dag 2 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 3 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 4 Herman er sulten. Giv ham
 2 dl mælk
 2 dl hvedemel
 2,5 dl sukker

Dag 5 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 6 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 7 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 8 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 9 Herman er sulten igen. Giv ham det samme som på dag 4
Del ham herefter i 5 lige store dele og giv ham til 4 af dine venner

Dag 10 Herman er sulten igen. Giv ham
• 1,5 dl olie
• 2,5 dl sukker
• 3 æg
Olie, sukker og æg piskes først sammen og tilsættes herefter sammen
med
• 3,5 dl hvedemel
• 2 tsk bagepulver
• 1 tsk salt
• 100 g nødder
• 100 g chokolade
• 2 revne æbler
• 2 tsk kanel

Rør alt sammen og hæld Herman i en stor rund form, ca. 26-28 cm i
diameter. Bag ham på nederste rille i ovnen og bag ham 35-45 min ved 175 grader
Pas godt på Herman – God fornøjelse…! Velbekomme og Herman kan sagtens servers dagen derpå med f. eks lidt rørt is eller lignende!

Må gerne kopiers husk at kopier før du skriver genration! Held og lykke J
Skriv navn med blyant!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (36 stemmer)

Opskriften er vist 14547 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Janus  -  2019-03-17 21:22:50
Herman start betyder nok folk gerne vil have opskriften på start af surdejen også

Malene  -  2014-05-25 03:01:28
Nogle, der har erfaringer med selv at starte en Hermann ? Sidst jeg prøvede var der efter en dag mug på surdejen.

Jeanny  -  2009-11-24 10:02:38
Hvor længe skal denne hjemmelavet surdej stå før den er klar til at start på dag 1 i ovenstående opskrift?

Thorbjørn  -  2009-05-27 14:22:41
Du kan starte Herman med 250g mel, 5g gær, og 4,25 dl. lunkent vand eller 6 dl. hvedesurdej du har i forvejen