Herman start

Herman start, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Det kommer

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Milo

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Herman
 
 Dag 4 Herman er sulten. Giv ham
2 dl.mælk
2 dl.hvedemel
2.5 dl.sukker
 
Opskrift:
Kagen Herman
Herman på ____ genrations
Herman er en venskabskage

Han er en naturligt gærende kage og derfor er det
vigtigt at Herman IKKE står i køleskabet. Han skal stå ude på bordet uden låg evt. med et viskestykke over.
Han skal stå lyst og lunt og når du rører i ham, skal du huske at skrabe kanterne.

Advarsel:
Hvis Herman ikke bobler, er han død!
Det er strengt forbudt at give Herman et nyt navn!

Dag 1 Du får Herman

Dag 2 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 3 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 4 Herman er sulten. Giv ham
2 dl mælk
2 dl hvedemel
2,5 dl sukker

Dag 5 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 6 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 7 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 8 Rør i Herman 2-3 gange om dagen

Dag 9 Herman er sulten igen. Giv ham det samme som på dag 4
Del ham herefter i 5 lige store dele og giv ham til 4 af dine venner

Dag 10 Herman er sulten igen. Giv ham
1,5 dl olie
2,5 dl sukker
3 æg
Olie, sukker og æg piskes først sammen og tilsættes herefter sammen
med
3,5 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
100 g nødder
100 g chokolade
2 revne æbler
2 tsk kanel

Rør alt sammen og hæld Herman i en stor rund form, ca. 26-28 cm i
diameter. Bag ham på nederste rille i ovnen og bag ham 35-45 min ved 175 grader
Pas godt på Herman – God fornøjelse! Velbekomme og Herman kan sagtens servers dagen derpå med f.eks lidt rørt is eller lignende!

Må gerne kopiers husk at kopier før du skriver genration! Held og lykke J
Skriv navn med blyant!


karakterer:
Opskriften er vist 21369 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Janus  -  2019-03-17 21:22:50
Herman start betyder nok folk gerne vil have opskriften på start af surdejen også

Malene  -  2014-05-25 03:01:28
Nogle, der har erfaringer med selv at starte en Hermann ? Sidst jeg prøvede var der efter en dag mug på surdejen.

Jeanny  -  2009-11-24 10:02:38
Hvor længe skal denne hjemmelavet surdej stå før den er klar til at start på dag 1 i ovenstående opskrift?

Thorbjørn  -  2009-05-27 14:22:41
Du kan starte Herman med 250g mel, 5g gær, og 4,25 dl. lunkent vand eller 6 dl. hvedesurdej du har i forvejen