Kagen Herman
Herman på ____ genrations
Herman er en venskabskage
Han er en naturligt gærende kage og derfor er det
vigtigt at Herman IKKE står i køleskabet. Han skal stå ude på bordet uden låg evt. med et viskestykke over.
Han skal stå lyst og lunt og når du rører i ham, skal du huske at skrabe kanterne.
Advarsel: Hvis Herman ikke bobler, er han død!
Det er strengt forbudt at give Herman et nyt navn!
Dag 1 Du får Herman
Dag 2 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 3 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 4 Herman er sulten. Giv ham
 2 dl mælk
 2 dl hvedemel
 2,5 dl sukker
Dag 5 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 6 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 7 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 8 Rør i Herman 2-3 gange om dagen
Dag 9 Herman er sulten igen. Giv ham det samme som på dag 4
Del ham herefter i 5 lige store dele og giv ham til 4 af dine venner
Dag 10 Herman er sulten igen. Giv ham
• 1,5 dl olie
• 2,5 dl sukker
• 3 æg
Olie, sukker og æg piskes først sammen og tilsættes herefter sammen
med
• 3,5 dl hvedemel
• 2 tsk bagepulver
• 1 tsk salt
• 100 g nødder
• 100 g chokolade
• 2 revne æbler
• 2 tsk kanel
Rør alt sammen og hæld Herman i en stor rund form, ca. 26-28 cm i
diameter. Bag ham på nederste rille i ovnen og bag ham 35-45 min ved 175 grader
Pas godt på Herman – God fornøjelse…! Velbekomme og Herman kan sagtens servers dagen derpå med f. eks lidt rørt is eller lignende!
Må gerne kopiers husk at kopier før du skriver genration! Held og lykke J
Skriv navn med blyant!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(36 stemmer)
Opskriften er vist 16730 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Janus - 2019-03-17 21:22:50 Herman start betyder nok folk gerne vil have opskriften på start af surdejen også
Malene - 2014-05-25 03:01:28 Nogle, der har erfaringer med selv at starte en Hermann ? Sidst jeg prøvede var der efter en dag mug på surdejen.
Jeanny - 2009-11-24 10:02:38 Hvor længe skal denne hjemmelavet surdej stå før den er klar til at start på dag 1 i ovenstående opskrift?
Thorbjørn - 2009-05-27 14:22:41 Du kan starte Herman med 250g mel, 5g gær, og 4,25 dl. lunkent vand eller 6 dl. hvedesurdej du har i forvejen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider