| |
|
Skolehorn
Skolehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
KagerRet : Kager - Kager - Diverse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet
Indsendt af : Nanna friis
Indsendt :
| |
|
|
50 | g. | Gær50 g. Gær | 2 | dl. | Mælk2 dl. Mælk | 1 | tsk. | sukker1 tsk. sukker | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 160 | g. | margarine (smeltet)160 g. margarine (smeltet) | 6 | dl. | hvedemel6 dl. hvedemel | | | | | | Fyld: Fyld: | 60 | g. | margarine (blødt)60 g. margarine (blødt) | 4 | spsk. | sukker4 spsk. sukker | | | makroner (til du synes der er nok i ) makroner (til du synes der er nok i ) | | lidt | Mel til at binde det sammen med lidt Mel til at binde det sammen med | | | |
| |
bland alt (på nær fyldet selvfølgelig) godt sammen til at glat dej.
lad dejen hæve i ca 15-30 min.
i mellem tiden "mosser" du fyldet sammen.
når dejen har hævet, ruller du dejen ud, og skære trekanter ca. 7-10 cm brede og 10 cm høje. :)
lig en lille klat af fyldet på. og rul fra den brede ende i mod spidsen. luk dejlen ordentligt sammen omkring fyldet, og form det som et horn.
de lægget på en bageplade hvor de igen hæves i ca 10-15 min.
bages ved 180-200 grader, i ca 15 min.. men hold øje med dem, de skal være gylden brune (lige som alm boller.)
Tips:
de er rigtig gode til børnen kan have med i skole eller til fødselsdage.. og meget nemme at lave.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3138 gange, og udskrevet 66 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|