Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karry med lam

Karry med lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lille lammebov
1 løg
2 fedhvidløg
 smør eller margarine
3 tsk.karry
1 revet æble
3 dl.bouillon
0.5 bæger creme fraiche
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Karry retten serveres med løse ris.
Opskrift:

Kødet skæres fra benene og derefter i tern. Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.

Kødet brunes på panden og lægges i gryden. Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket. Der krydres med salt og peber, og creme fraiche tilsættes.

Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min.

Tips:

Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6984 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu