Kødet skæres fra benene og derefter i tern.
Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare.
Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.
Kødet brunes på panden og lægges i gryden.
Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket.
Der krydres med salt og peber, og creme fraiche tilsættes.
Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min.
Karry retten serveres med løse ris.
Tips:
Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7516 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider