Alle ingredienser røres sammen i ca 10 min. med håndmikser eller i røremaskine. Fyld i smurt rugbrøds form.
Stil dejen på køl og lad den står i op til 7 dage. Jo længere den står jo mere syrligt bliver brødet.
Når brødet skal bages, tages det direkte fra køleskabet og bages ved 175 grader i ca. 1 time og 20 min. Herefter vendes det ud af formen og bages 10 min mere.
Tips:
Denne opskrift har jeg fundet på nettet - kan ikke huske hvor, men har netop afprøvet den og det bliver et fantastisk godt rugbrød. Prøv det.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11988 gange, og udskrevet 220 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider