Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.
Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9466 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
???????????? - 2009-04-18 17:37:12 Muuummms det lyder lækkert.. Får man det i Ingemandsland eller hva. Med sky sovs og vind frikkadeller til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider