Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravad kalvemørbrad

Gravad kalvemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalvemørbrad
2 spsk.sukker
 lidtrosmarin
2 spsk.salt
1 spsk.rosepeber
 lidtsalvie
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9111 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

????????????  -  2009-04-18 17:37:12
Muuummms det lyder lækkert.. Får man det i Ingemandsland eller hva. Med sky sovs og vind frikkadeller til