Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sachertorte II

Sachertorte II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke Fryseegnet

Indsendt af : CupCake83

Indsendt :



Ingredienser:
 Kagen:
175 g.mørk chokolade
150 g.usaltet smør
150 g.sukker
6 delte æg
150 g.hvedemel
 
 Overtræk og fyld:
175 g.mørk chokolade
5 spsk.kaffe eller vand
175 g.flormelis
6 spsk.god abrikosmarmelade
 
50 g.smeltet chokolade til pynt
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 150 grader. Smør en 23 cm springform og beklæd bunden med bagepapir

KAGEN:
Smelt chokoladen.
Pisk smørret med 75 g af sukkeret til det er lyst og luftigt.
Pisk æggeblommerne i.
Tilsæt den smeltede chokolade i en tyk stråle under kraftig omrøring.
Sigt melet og vend det i dejen.
Pisk æggehviderne til de kan stå i bløde toppe. Pisk resten af sukkeret i æggehviderne. Vend forsigtigt hviderne i dejen ad to omgange.
Høld dejen i formen og bag den 60-90 minutter indtil der ikke hænger dej ved en strikkepind, der stikkes ned i midten.
Lad den køle af.

OVERTRÆK:
Smelt chokoladen og rør kaffen/vandet i. Si flormelisen i en skål og pisk chokolademassen i til det får konsistens som en tyk glasur.
Flæk kagen.
Opvarm marmeladen og smør den på den nederste halvdel af kagen, og læg dem sammen som en sandwich med marmeladen i midten.
Smør overtrækket på så det er pænt og jævnt over det hele.
Lad kagen stå koldt i mindst to timer.

Til pynt smeltes 50 g chokolade og hældes i en lille sprøjtepose. Med den skrives "Sacher" eller "Sachertorte" på toppen af kagen.

Server med flødeskum og evt hindbær eller hindbærpuré til.

Tips:

Om dette er den helt originale opskrift skal jeg lade være usagt, men den smager fantastisk!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 5622 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  2017-09-01 17:54:58
Jeg har bagt den flere gange, og den bliver altid helt perfekt! Jeg bruger den cremede abrikosmarmelade uden frugtstykker. :)