Tænd ovnen på 200 grader.
Bræk chokoladen i små stykker og kom den i en skål, skær smøren i stykker og kom dem ned i skålen.
Sæt skålen i mikrobølgeovnen eller over en gryde med kogene vand.
til det er smeltet, rør rundt i det.
Put mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og rør det rundt.
Put sukker og æg i en tredje skål, pisk det sammen, til det er stift.
Put chokoladeblandingen i skålen med æg og sukker, rør det sammen.
Put lidt efter lidt melblandingen i, rør det hele sammen.
smør en bageform, med smør eller olie.
Hæld dejen over i formen, ladkagen bage i ca. 40 minutter.
når den er færdig lad den køle af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 9717 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
mig - 2017-02-02 14:16:29 man kan ikke se billedet af nogle af kagerne hvilket gør det svært at lave dem
Ruth - 2015-03-13 22:41:02 Hvor stor skal formen være. Bør smør og chokolade blanding ikke afkøles lidt, varmt vil det ødelægge æggesnapsen?
.. - 2009-11-26 14:59:58 synes det er lidt mærkeligligt at der ikke
er svar på hvor mange personer kagen er til?:D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider