Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oltidsbrød

Oltidsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 13 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 1. dag:
3500 g.skårne rugkerner
125 g.salt
500 g.tørsurdej ( kan købes hos bageren )
500 g.solsikkekerner
300 g.hørfrø
200 g.rugomalt ( kan købes hos bageren )
2500 g.vand
 
 2. dag:
1500 g.hvedemel
150 g.gær
1500 g.vand
 
Opskrift:
1. dag:
Sættes i blød dagen før. Iblødsætningen tilsættes:
2. dag:
Dejen æltes langsomt med dejkrog i 15 min. Hæve yderligere 30 min. På bordet.

Vægt 800 g
Bages i aflang, evt. i rillet skærekageform.

Rasketid: 45 – 50 min.
Ovntemp: Som rugbrød ( 80 gr. )
Bagetid: 40 min


Tips:

Kilde:
Erik Thuesen


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5975 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu