Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade og kokoskager

Chokolade og kokoskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Frederikke

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.salt + 1 knivspids til æggehviderne
3 æg, delt i blommer og hvider
100 g.farin
1.25 dl.rapsolie + 2 spsk
100 g.kokosmel + 2 spsk til drys
2 spsk.kakao
120 g.revet mørk chokolade
4 spsk.mælk
 chokoladebudding (lavet af et pulver eller købt færdig)
 
 flødeskum til pynt
 chokoladepulver eller kakao til drys
 
Opskrift:
1. Varm ovnen op til 180 grader.
2. Bland mel, bagepulver og salt, og
stil det til side.
3. Rør æggeblommer og sukker sammen med
et piskeris eller en træske.
Tilsæt olien og derpå melblandingen.
Pisk det til en glat dej. Tilsæt
kokosmel, kakao, revet chokolade og mælk, og bland det hele godt.
4. Pisk æggehviderne stive med 1 knivspids med en elpisker, og vend dem forsigtigt i dejen.
Fyld papirformene ca. 2/3 op med dej,
og glat dem ud med bagsiden af en ske.
Drys lidt kokosmel på hver kage, og
bag dem i 10 minutter. Dæmp varmen til
150 grader, og bag dem i endnu 20 minutter eller til en tandstikker stukket ind i midten, kommer ud uden dej. Tag dem ud af ovnen, og stil dem til afkøling.
6. Skær en cirkel eller en kegle ud af toppen på hver af de helt afkølede kager
med en kernehusudstikker eller en lille
kniv, og fyld hullet med chokoladebudding. Læg en klat flødeskum
på som pynt, og drys med chokoladepulver
eller kakao.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11048 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu