smeltet margarine (mælkefri)125 g. smeltet margarine (mælkefri)
400
g.
sukker400 g. sukker
400
g.
hvedemel400 g. hvedemel
4
tsk.
stødt kanel4 tsk. stødt kanel
2
tsk.
natron2 tsk. natron
5
dl.
vand5 dl. vand
Glasur: Glasur:
50
g.
smeltet margarine (mælkefri)50 g. smeltet margarine (mælkefri)
250
g.
flormelis250 g. flormelis
2
tsk.
vanilie2 tsk. vanilie
1
spsk.
kakao (mælkefri)1 spsk. kakao (mælkefri)
2
spsk.
varm kaffe2 spsk. varm kaffe
Opskrift:
Den smeltede margarine og sukker røres sammen. Vandet røres i. Tilsæt herefter øvrige ingredienser.
Hæld dejen i en bradepande.
Bag kagen i 30 min ved 200 C (180 i varmluft).
Glasuren røres sammen og smøres på når kagen er afkølet.
Tips:
Man kan også komme glasuren på mens kagen er varm. Glasuren smelter herved ned i kagen, og giver en mere "våd" konsistens.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6273 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
- 2011-09-05 15:55:01 det passer ikke hvad den anden sagde jeg syntes der skal mere vand i og lidt mere kanel i ps. det smager godt som muffins :)
- 2010-03-17 21:21:30 hmm... skulle der ikke stå ½dl vand? ellers bliver det da noget plask
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider